Mr. C.E. Willemsen (familierecht)

Liesbeth Willemsen is in 1994 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in twee studierichtingen, te weten privaat- en strafrechtelijk en staats- en bestuursrechtelijk.

Zij heeft als advocaat en mediator (echtscheidingsbemiddelaar) ruime ervaring in de familierechtpraktijk. Met name op het gebied van beëindiging van huwelijkse en niet-huwelijkse samenlevingsvormen en alles wat daar aan gerelateerd is.

Zij is mediator/echtscheidingsbemiddelaar en lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten  Scheidingsmediators (VFAS), lid van de Mediation Federatie Nederland (MFN voorheen N.M.I.) en forensisch mediator bij de Stichting Forensische Mediation waarvan zij ook voorzitter is. Zij wordt regelmatig in procedures door de rechtbank als mediator benoemd.

Verder is zij rechter-plaatsvervanger (team familierecht) bij de Rechtbank.

Registratie

Mr. C.E. Willemsen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende hoofd-(en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht

  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Mediation
  • Ouderschap en erkenning
  • Internationaal privaatrecht

Psychiatrisch patiëntenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te bepalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

logo-keurmerk-specialisatie-ver-orde-van-advcoaten