Advocaten

LNW advocaten en mediators is gespecialiseerd in bestuursrecht, huurrecht en personen -en familierecht. Naast advocaat zijn wij tevens mediator. LNW advocaten en mediators is een betrouwbaar, open en no-nonsense kantoor.

Gespecialiseerd, ervaren en persoonlijk

Bij LNW advocaten en mediators werken twee advocaten / mediators, ieder op hun eigen specifieke terrein. Door een hoog kennisniveau te combineren met onze ervaring bieden wij een doelgerichte aanpak.

De advocaten van LNW advocaten en mediators hebben ruime ervaring opgedaan, niet alleen in de advocatuur, maar tevens aan de universiteit, bij de rechterlijke macht en in het bedrijfsleven.

Bij LNW advocaten en mediators heeft u rechtstreeks contact met onze advocaten / mediators. Wij zijn flexibel en reageren doortastend op uw situatie. Wij staan garant voor heldere adviezen en betrokkenheid bij uw zaak.

Paulien en Liesbeth zijn voor cliĆ«nten zowel via het algemene kantoornummer als hun mobiele nummer bereikbaar – zo nodig ook buiten kantooruren.

Mediation

Onze advocaten zijn ervaren mediators op het terrein van hun specialisatie. Hierdoor verloopt de mediation effectief en worden afspraken helder en juridisch juist vastgelegd.

Gorinchem en omstreken

Onze diensten zijn niet gebonden aan de stad of directe omgeving van Gorinchem. Woont of werkt u, of bent u gevestigd in de regio Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Den Bosch of Eindhoven dan kunt u ook bij ons terecht. Waar dat beter uitkomt kunnen wij ook bij u op kantoor langskomen. Bel ons vrijblijvend op 0183 65 11 22.